Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Wervershoof – Springkussenverhuur Wervershoof

Springkussenverhuur West-Friesland is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en stormbanen en bezorgd ook in Wervershoof. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens:

 

Ons aanbod

Springkussenverhuur West-Friesland verhuurt ook springkussens in Wervershoof. Het Ijsselmeer trekt veel bezoekers en die blijven hier dan ook wat langer hangen. Wilt u een feest of evenement organiseren waar ook veel bezoekers op af komen? Dan kunnen wij u hierbij helpen! Onze producten worden verhuurd aan zowel bedrijven als particulieren. Wij verhuren mooie producten zoals: springkussens, stormbanen en diverse partymaterialen. Daarnaast bieden we een snelle service. Zo kunnen we ook jou perfect begeleiden bij het organiseren van jouw feest of evenement.

Heb jij nog vragen? Neem gerust even contact op, wij helpen jou graag.

Springkussenverhuur West Friesland is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Alkmaar, Andijk, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootbroek, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Hoorn, Medemblik, Oudorp, Schagen en Wervershoof.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 0229 220 033
E. info@springkussenverhuur-westfriesland.nl
Wieder 19 A
1648 GA, Goorn
KvK: 65553225
BTW: NL002263089B41