Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Heerhugowaard – Springkussenverhuur Heerhugowaard

Springkussenverhuur West-Friesland is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en attracties en bezorgd ook in Heerhugowaard. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens:

Ons aanbod

Springkussenverhuur West-Friesland verhuurt ook springkussens in Heerhugowaard. In Heerhugowaard valt er genoeg te beleven zoals verschillende muziekevenementen en kermissen. Een waar feestje….vooral voor de kinderen! Als u zelf een feest of evenement geeft zorg dan dat er een springkussen is voor de kids. Daarmee vermaken zij zich voor een lange tijd. Alle springkussens worden zowel verhuurd aan bedrijven als aan particulieren die een feestje willen organiseren. Wij verhuren kwaliteitsproducten en bieden daarbij een snelle service. Wij zorgen dat jij een zorg minder hebt bij de organisatie van een evenement.

Heb jij nog vragen? Neem gerust even contact op, wij helpen jou graag.

Springkussenverhuur West Friesland is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Alkmaar, Andijk, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootbroek, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Hoorn, Medemblik, Oudorp, Schagen en Wervershoof.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 0229 220 033
E. info@springkussenverhuur-westfriesland.nl
Wieder 19 A
1648 GA, Goorn
KvK: 65553225
BTW: NL002263089B41