Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Enkhuizen – Springkussenverhuur Enkhuizen

Springkussenverhuur West-Friesland is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en stormbanen en bezorgd ook in Enkhuizen. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens:

Ons aanbod

Springkussenverhuur West-Friesland verhuurt ook springkussens in Enkhuizen. In Enkhuizen is er genoeg cultuur te beleven en worden er vele evenementen gegeven, met succes! Om te zorgen dat uw feest of evenement een succes word kunt u bij ons de juiste attributen huren. Wij verhuren onder andere springkussens, stormbanen en diverse partymaterialen. De springkussens worden verhuurd aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Wij verhuren kwalitatief goede producten en bieden daarnaast een snelle service. Zo kunnen we jou uitstekend begeleiden bij het succesvol organiseren van een feest of evenement.

Heb jij nog vragen? Neem gerust even contact op, wij helpen jou graag.

Springkussenverhuur West Friesland is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Alkmaar, Andijk, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootbroek, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Hoorn, Medemblik, Oudorp, Schagen en Wervershoof.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 0229 220 033
E. info@springkussenverhuur-westfriesland.nl
Wieder 19 A
1648 GA, Goorn
KvK: 65553225
BTW: NL002263089B41