Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Bovenkarspel – Springkussenverhuur Bovenkarspel

Springkussenverhuur West-Friesland is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en attracties en bezorgd ook in Bovenkarspel. Wij verhuren onder andere de volgende leuke springkussens:

Ons aanbod

Springkussenverhuur West-Friesland verhuurt ook springkussens in Bovenkarspel. De bloemenshow, ook wel de Westfriese Mini Flora genoemd, is de grootste overdekte bloemboltentoonstelling ter wereld. Iets wat vele mensen trekt en de show steelt van heel Bovenkarspel. Met een leuk feest of evenement kan u de show ook stelen! Wij kunnen u uitstekend begeleiden bij het organiseren van een feest of evenement. Luchtkussens kunnen zowel door bedrijven als door particulieren gehuurd worden. De producten hebben een goede kwaliteit en we bieden daarnaast een snelle service.

Heb jij nog vragen? Neem gerust even contact op, wij helpen jou graag.

Springkussenverhuur West Friesland is jou partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Alkmaar, Andijk, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootbroek, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Hoorn, Medemblik, Oudorp, Schagen en Wervershoof.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 0229 220 033
E. info@springkussenverhuur-westfriesland.nl
Wieder 19 A
1648 GA, Goorn
KvK: 65553225
BTW: NL002263089B41